Utveckla ert företag tillsammans med andra

Få tillgång till kontakter, teknik, utrustning och kunskap.

Vill du stärka samarbetet med andra företag och ta del av det senaste inom produktionsteknik? Som part i Produktionstekniskt Centrum (PTC) blir du en del av ett brett nätverk och får dessutom möjlighet att nyttja teknik och utrustningar i vår test- och demomiljö.

Träffa rätt personer

Vi tror att nyckeln till utveckling finns i mötet mellan människor. I vårt nätverk blir det lätt för dig att hitta rätt kontakter för spännande möten och samarbeten.

Ta del av ny kunskap

Vi arrangerar event, workshops, studiebesök och nätverksträffar där du kan påverka och ta del av den senaste forskningen och kanske viktigast av allt – få reda på hur den används i praktiken.

Var med och skapa framtiden

Inom PTC finns lång erfarenhet av att starta och driva projekt. Som partner i PTC hjälper vi dig att starta nya eller delta i befintliga forsknings- och utvecklingsprojekt.

Spara tid, plats och investeringar

Vår test- och demomiljö ger dig förutsättningar för att testa din produkt, tjänst eller metod. Dessutom sparar du både tid, plats och pengar genom att få tillgång till rätt utrustning, kompetens och utrymme i våra lokaler.

Kort om nätverket

PTC är öppet för alla företag och organisationer. 
Produktionsprocesser, additiv tillverkning och automation är våra styrkeområden, men vi stöttar produktionsutveckling inom fler områden.

Hur blir jag medlem?

Kontakta Tommy Christensen
tommy.christensen@innovatum.se

Huvudparter

Parter